كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 3: What’s That?

Articles a/an/the and Imperatives · أدوات التعريف والتنكير والأمر

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 3: What’s That? · Lesson 3 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. It's ____ apple.
    Answer: an
  2. It's ____ camera.
    Answer: a
  3. It's ____ egg.
    Answer: an
  4. It's ____ umbrella.
    Answer: an
  5. I see a cat. ____ cat is black.
    Answer: The
  6. We use "an" before words that start with:
    Answer: a vowel sound
  7. Choose the correct one:
    Answer: an hour
  8. Choose the imperative:
    Answer: Please close the door.
  9. The negative imperative of "Touch it." is:
    Answer: Don't touch it.
  10. "____ the paintings. It's not allowed."
    Answer: Don't touch
  11. "____ the guide, please."
    Answer: Follow
  12. Choose the correct sentence:
    Answer: Please be quiet in the museum.

دروس أخرى في Unit 3: What’s That?