كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 15: Then and Now

Past of be: was / were and "was born" · الماضي من be

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 15: Then and Now · Lesson 1 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ at home yesterday.
    Answer: was
  2. They ____ in Jeddah last week.
    Answer: were
  3. She ____ born in 2012.
    Answer: was
  4. "Where ____ you born?"
    Answer: were
  5. "Was he at school?" – "No, he ____."
    Answer: wasn't
  6. "Were they happy?" – "Yes, they ____."
    Answer: were
  7. Yesterday, the weather ___ (is) very hot.
    Answer: was
  8. Last week, my friends ___ (are) at the beach.
    Answer: were
  9. Choose the correct sentence:
    Answer: We were tired last night.
  10. "The streets ____ narrow 50 years ago."
    Answer: were
  11. "When ____ your father born?"
    Answer: was
  12. "I wasn't at the party." The positive is:
    Answer: I was at the party.

دروس أخرى في Unit 15: Then and Now