كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 1: Are You Here on Vacation? · هل أنت هنا في إجازة؟

Unit 1 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 1: Are You Here on Vacation? · هل أنت هنا في إجازة؟ · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 1 Vocabulary & Functions · مفردات ووظائف لغوية، Grammar: Verb Be, Wh- Questions & Prepositions of Place · القواعد: فعل الكينونة وأسئلة المعلومات وحروف الجر المكانية، Reading & Conversation: The Place to Stay · القراءة والمحادثة: مكان الإقامة.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. A: "Let me introduce you to my sister, Amina." B: "____"
    Answer: Nice to meet you.
  2. "I'm so sorry." – "____"
    Answer: That's all right.
  3. "Pancho" is Francisco Ramirez's ____.
    Answer: nickname
  4. Please ____ in this form.
    Answer: fill
  5. ____ it very cold in your country?
    Answer: Is
  6. Are you here for the festival? – Yes, ____.
    Answer: we are
  7. "____ are you doing?" – "Fine, thanks."
    Answer: How
  8. "____ is she from?" – "She's from Jordan."
    Answer: Where
  9. The bus stop is ____ the corner.
    Answer: on
  10. The museum is ____ the hotel. It's a two-minute walk.
    Answer: near
  11. "How can I get to the post office?" – "____"
    Answer: Turn left at the next corner.
  12. According to the reading, youth hostels are perfect for ____.
    Answer: travelers without a lot of money
  13. What do most hostels have?
    Answer: a laundry room, telephones, Internet and a restaurant
  14. Ibrahim pays for the hotel ____.
    Answer: by credit card
  15. Clerk: "Can I see your passport, please?" Ibrahim: "Sure. ____"
    Answer: Here you are.

دروس أخرى في Unit 1: Are You Here on Vacation? · هل أنت هنا في إجازة؟