كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 11: There's No Comparison · لا مجال للمقارنة

Unit 11 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 11: There's No Comparison · لا مجال للمقارنة · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 11 Vocabulary & Amazing Facts · المفردات وحقائق مدهشة، Grammar: Comparatives, Superlatives & So…That / Such…That · القواعد: المقارنة والتفضيل، Reading & Conversation: Vision 2030 – Building a Brighter Future · القراءة والمحادثة: رؤية 2030.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. The Burj Al Arab is the world's most ____ hotel.
    Answer: luxurious
  2. An animal that no longer exists is ____.
    Answer: extinct
  3. A cheetah is ____ than a horse.
    Answer: faster
  4. Summer is ____ time of the year.
    Answer: the hottest
  5. Gold is ____ than mercury.
    Answer: more expensive
  6. This is ____ film I have ever seen. It's terrible.
    Answer: the worst
  7. My room is ____ than my brother's room.
    Answer: quieter
  8. He ran ____ quickly that he won the race.
    Answer: so
  9. Ali is ____ a smart boy that he has the best grades in school.
    Answer: such
  10. There was ____ traffic on the road that we arrived late.
    Answer: so much
  11. There are ____ species of animals that it's impossible to count them all.
    Answer: so many
  12. Graphite, which ____ to make pencils, is made of carbon.
    Answer: is used
  13. Over a billion people watch the World Cup, which is a competition between the top ____ nations.
    Answer: 32
  14. According to the reading, Saudi Arabia's children will be ____.
    Answer: the force of the future
  15. Ali thinks desktops are much more ____ than laptops.
    Answer: convenient

دروس أخرى في Unit 11: There's No Comparison · لا مجال للمقارنة