كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 4: Around the World

Unit 4 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 4: Around the World · Lesson 3 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (10 سؤالًا) · Questions

  1. He is from Egypt. He is ____.
    Answer: Egyptian
  2. "____ are you from?" – "I'm from Jordan."
    Answer: Where
  3. They are from China. They are ____.
    Answer: Chinese
  4. "Are they Australian?" – "Yes, ____."
    Answer: they are
  5. She is from Brazil. She is ____.
    Answer: Brazilian
  6. "Where is the Eiffel Tower?" – "It's ____ Paris."
    Answer: in
  7. The capital of Saudi Arabia is:
    Answer: Riyadh
  8. "Are you Saudi?" – "Yes, ____."
    Answer: I am
  9. Your house number, street and city make your ____.
    Answer: address
  10. "I'm here ____ business."
    Answer: on

دروس أخرى في Unit 4: Around the World