كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 5: Is There Any Ice Cream? · هل يوجد أي آيس كريم؟

Unit 5 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 5: Is There Any Ice Cream? · هل يوجد أي آيس كريم؟ · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 5 Vocabulary: Food & Ordering · المفردات: الطعام وطلب الوجبات، Grammar: Count/Noncount Nouns, Some/Any, Would Like, Too & Enough · القواعد: المعدود وغير المعدود وsome/any وtoo/enough، Reading & Writing: Globalization of Foods · القراءة والكتابة: عولمة الأطعمة.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. Steak, chicken and pasta are on the menu as ____.
    Answer: main courses
  2. "Are you ready to order?" – "Yes. ____ the grilled fish."
    Answer: I'll have
  3. "Anything to drink?" – "____"
    Answer: Some water, please.
  4. a ____ of water
    Answer: bottle
  5. Which noun can be count or noncount?
    Answer: salad
  6. Are there ____ chocolate cookies?
    Answer: any
  7. There isn't ____ juice.
    Answer: any
  8. I want to order ____ food for delivery.
    Answer: some
  9. This restaurant is ____ crowded. Let's eat somewhere else.
    Answer: too
  10. I don't have ____ time to cook dinner.
    Answer: enough
  11. There are ____ people in this restaurant. We can't find a table.
    Answer: too many
  12. I have ____ vegetables to make a salad.
    Answer: enough
  13. According to "Globalization of Foods", ethnic foods today are ____.
    Answer: becoming popular everywhere
  14. Which is one of the most popular Middle Eastern foods around the world?
    Answer: shawarma
  15. Put in order – the LAST step of a recipe usually starts with:
    Answer: Finally

دروس أخرى في Unit 5: Is There Any Ice Cream? · هل يوجد أي آيس كريم؟