كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 6: What Was It Like? · كيف كان؟

Unit 6 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 6: What Was It Like? · كيف كان؟ · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 6 Vocabulary: Museums & Exhibits · المفردات: المتاحف والمعارض، Grammar: Simple Past (Be, Regular & Irregular Verbs) & Intensifiers · القواعد: الماضي البسيط والمكثّفات، Reading & Conversation: Art of the Pen – Arabic Calligraphy · القراءة والمحادثة: فن القلم – الخط العربي.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. The museum has an ____ about dinosaurs.
    Answer: exhibit
  2. Tickets: $5. Students free. Students get a ____.
    Answer: discount
  3. "What was it like?" – "____"
    Answer: It was amazing!
  4. Where ____ you last night? I called you several times.
    Answer: were
  5. The exhibit ____ open on Saturday. It was closed.
    Answer: wasn't
  6. "Did they win the game?" – "No, they ____."
    Answer: didn't
  7. Professor Sparks ____ back to the age of the dinosaurs.
    Answer: went
  8. He ____ have any food.
    Answer: didn't
  9. Last night, I ___ (see) a shooting star in the sky.
    Answer: saw
  10. The new pizzeria is ____ popular.
    Answer: extremely
  11. The decoration is ____ awesome.
    Answer: absolutely
  12. This phone is ____. It fits easily in my pocket.
    Answer: tiny
  13. Which script is long and elegant and used to write the headings of surahs?
    Answer: Thuluth
  14. Why was a clear script important with the spread of Islam?
    Answer: so that all the people of Islam could easily read and understand the Qur'an
  15. Majid called Walid because he had invitations for ____.
    Answer: the opening of a new Italian pizzeria

دروس أخرى في Unit 6: What Was It Like? · كيف كان؟