كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 7: Where Do You Live?

Unit 7 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 7: Where Do You Live? · Lesson 3 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (10 سؤالًا) · Questions

  1. Where do you buy medicine?
    Answer: pharmacy
  2. Riyadh is ____ than Abha.
    Answer: bigger
  3. Where do you take a plane?
    Answer: airport
  4. My house is ____ than your house.
    Answer: newer
  5. Where do you keep your money safe?
    Answer: bank
  6. The superlative of "bad" is:
    Answer: the worst
  7. The park is ____ my house. It's very close.
    Answer: near
  8. The superlative of "big" is:
    Answer: the biggest
  9. Don't turn left. Turn ____ at the bank, and the school is on your right.
    Answer: right
  10. The Burj Khalifa is the ____ building in the world.
    Answer: tallest

دروس أخرى في Unit 7: Where Do You Live?