كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 9: What Do You Do?

Unit 9 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 9: What Do You Do? · Lesson 3 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (10 سؤالًا) · Questions

  1. A person who cooks in a restaurant:
    Answer: chef
  2. He ____ in a hospital.
    Answer: works
  3. A person who makes things from wood:
    Answer: carpenter
  4. She ____ English at a school.
    Answer: teaches
  5. A person who writes news for a newspaper or TV:
    Answer: reporter
  6. "Does he drive a bus?" – "No, he ____."
    Answer: doesn't
  7. A person who treats sick people in a clinic:
    Answer: doctor
  8. I love animals, ____ I want to be a vet.
    Answer: so
  9. I can fix computers and make websites. I'm ____ computers.
    Answer: good with
  10. We use the simple present for:
    Answer: facts and habits

دروس أخرى في Unit 9: What Do You Do?