كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 8: What Are You Doing?

Would like and Free-Time Activities · would like وأنشطة الفراغ

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 8: What Are You Doing? · Lesson 2 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. "____ you like a sandwich?"
    Answer: Would
  2. "I'd like ____ the new action film."
    Answer: to see
  3. Waiter: "What would you like?" Customer: "____ a chicken sandwich, please."
    Answer: I'd like
  4. "Would you like some juice?" – "____"
    Answer: Yes, please.
  5. "Let's go to the mall." – "____"
    Answer: Good idea!
  6. A funny film is a ____.
    Answer: comedy
  7. A place where teenagers meet friends is a ____.
    Answer: hangout
  8. I don't have homework today, so I'm going to ____ and look at websites about football.
    Answer: surf the Internet
  9. A: "Can you play football now?" B: "Sorry, I can't. I'm ____. I have a lot of homework."
    Answer: busy
  10. Choose the correct one:
    Answer: She would like to read.
  11. A: "Hi, Fahad! ____" B: "Not much. I'm just watching TV."
    Answer: What's up?
  12. On weekends, I like to ____ with my friends at the mall.
    Answer: hang out

دروس أخرى في Unit 8: What Are You Doing?