كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 4: Around the World

Countries and Nationalities · الدول والجنسيات

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 4: Around the World · Lesson 1 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. He is from Egypt. He is ____.
    Answer: Egyptian
  2. She is from Spain. She is ____.
    Answer: Spanish
  3. They are from China. They are ____.
    Answer: Chinese
  4. I'm from Saudi Arabia. I'm ____.
    Answer: Saudi
  5. He is from France. He is ____.
    Answer: French
  6. She is from Brazil. She is ____.
    Answer: Brazilian
  7. They are from Oman. They are ____.
    Answer: Omani
  8. He is from Russia. He is ____.
    Answer: Russian
  9. The capital of Saudi Arabia is:
    Answer: Riyadh
  10. A person who visits a place on vacation is a ____.
    Answer: tourist
  11. The language of people in Mexico is:
    Answer: Spanish
  12. Your house number, street and city make your ____.
    Answer: address

دروس أخرى في Unit 4: Around the World