كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 5: Families, Families

Family Members Vocabulary · أفراد العائلة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 5: Families, Families · Lesson 1 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. My father's brother is my ____.
    Answer: uncle
  2. My mother's sister is my ____.
    Answer: aunt
  3. My uncle's son is my ____.
    Answer: cousin
  4. My father's father is my ____.
    Answer: grandfather
  5. My brother's son is my ____.
    Answer: nephew
  6. My sister's daughter is my ____.
    Answer: niece
  7. The plural of "child" is:
    Answer: children
  8. A woman's husband is her ____.
    Answer: husband
  9. My mother and father are my ____.
    Answer: parents
  10. My grandparents' grandchildren are me and my ____.
    Answer: brothers and sisters
  11. "I have ____ brothers. I have five!"
    Answer: a lot of
  12. "I don't have ____ sisters."
    Answer: any

دروس أخرى في Unit 5: Families, Families