كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 14: Let’s Celebrate

Holidays and Celebrations · الأعياد والاحتفالات

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 14: Let’s Celebrate · Lesson 1 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. The Eid after Ramadan is:
    Answer: Eid Al-Fitr
  2. The Eid during Hajj is:
    Answer: Eid Al-Adha
  3. Saudi National Day is on:
    Answer: September 23rd
  4. Colorful lights and explosions in the sky at night:
    Answer: fireworks
  5. People ____ their houses with lights for Eid.
    Answer: decorate
  6. A person who lives next to you:
    Answer: neighbor
  7. A card that asks people to come to a party:
    Answer: invitation
  8. Arabs are famous for their ____. They always welcome guests and give them the best food.
    Answer: generosity
  9. People give money to the poor. They ____ money.
    Answer: donate
  10. At Eid, my grandmother wears ____ clothes, like her mother and grandmother did.
    Answer: traditional
  11. A small amount of food between meals:
    Answer: snack
  12. "Sounds like fun!" shows:
    Answer: interest

دروس أخرى في Unit 14: Let’s Celebrate