كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 13: What Are You Going to Wear There?

Unit 13 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 13: What Are You Going to Wear There? · Lesson 3 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (10 سؤالًا) · Questions

  1. You wear them on your feet:
    Answer: shoes
  2. I ____ visit my uncle tomorrow.
    Answer: am going to
  3. You wear it around your neck in winter:
    Answer: scarf
  4. They ____ travel next week.
    Answer: are going to
  5. A warm piece of clothing made of wool:
    Answer: sweater
  6. "What ____ you going to wear?"
    Answer: are
  7. Red + white =
    Answer: pink
  8. "Look at the clouds! It ____ rain."
    Answer: 's going to
  9. "What color are your boots?" – "____"
    Answer: They're brown.
  10. "Tomorrow" is the day after:
    Answer: today

دروس أخرى في Unit 13: What Are You Going to Wear There?