كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 6: Is There a View?

There is / There are and Prepositions · يوجد وحروف الجر المكانية

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 6: Is There a View? · Lesson 2 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. ____ a sofa in the living room.
    Answer: There is
  2. ____ two bedrooms in my house.
    Answer: There are
  3. "____ there a balcony?" – "Yes, there is."
    Answer: Is
  4. "Are there any chairs?" – "No, there ____."
    Answer: aren't
  5. The cat is ____ the table. (on top)
    Answer: on
  6. The ball is ____ the bed. (below)
    Answer: under
  7. The car is ____ the house. (front)
    Answer: in front of
  8. The garden is ____ the house. (back)
    Answer: behind
  9. The clothes are ____ the closet.
    Answer: in
  10. Choose the correct sentence:
    Answer: There are three lamps.
  11. I have a laptop ____ I don't have a TV.
    Answer: but
  12. Do you want tea ____ juice?
    Answer: or

دروس أخرى في Unit 6: Is There a View?