كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 6: Is There a View?

Unit 6 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 6: Is There a View? · Lesson 3 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (10 سؤالًا) · Questions

  1. Where do you cook food?
    Answer: kitchen
  2. ____ a sofa in the living room.
    Answer: There is
  3. Where do you keep the car?
    Answer: garage
  4. "____ there a balcony?" – "Yes, there is."
    Answer: Is
  5. We cook food on the ____.
    Answer: stove
  6. The ball is ____ the bed. (below)
    Answer: under
  7. We hang clothes in the ____.
    Answer: closet
  8. The clothes are ____ the closet.
    Answer: in
  9. My bedroom is upstairs, and the kitchen is ____.
    Answer: downstairs
  10. Do you want tea ____ juice?
    Answer: or

دروس أخرى في Unit 6: Is There a View?