كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 15: Then and Now

There was / There were and City Life · كان يوجد

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 15: Then and Now · Lesson 2 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. ____ a small market here 100 years ago.
    Answer: There was
  2. ____ many old houses in the town.
    Answer: There were
  3. "____ there a school in your village?"
    Answer: Was
  4. "Were there any skyscrapers?" – "No, there ____."
    Answer: weren't
  5. A very tall building:
    Answer: skyscraper
  6. A person walking in the street:
    Answer: pedestrian
  7. A person who sells things in the street:
    Answer: vendor
  8. The number of people in a city:
    Answer: population
  9. A very famous person:
    Answer: celebrity
  10. This house is very old. It isn't modern. It's ____.
    Answer: traditional
  11. The old streets are narrow, but the new streets are ____.
    Answer: wide
  12. Nobody lives in the old castle now. The walls are broken. It's ____.
    Answer: in ruins

دروس أخرى في Unit 15: Then and Now