كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 1: Good Morning!

Unit 1 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 1: Good Morning! · Lesson 4 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (15 سؤالًا) · Questions

  1. It's 8 a.m. Ali meets his teacher at school: "____, Mr. Saleh!"
    Answer: Good morning
  2. I ____ a student.
    Answer: am
  3. I have a bag. It's ____ bag.
    Answer: my
  4. It's 10 p.m. Omar goes to his room and says to his mom, "____, Mom."
    Answer: Good night
  5. They ____ my classmates.
    Answer: are
  6. Mona has a book. It's ____ book.
    Answer: her
  7. A: "What's your name?" B: "____ Sara."
    Answer: I'm
  8. You ____ my best friend.
    Answer: are
  9. This is my mother. ____ name is Noura.
    Answer: Her
  10. Your family name is your ____ name.
    Answer: last
  11. "They are" =
    Answer: They're
  12. "Is this ____ car, Dad?"
    Answer: your
  13. A: "I have to go now. Bye!" B: "____"
    Answer: See you later.
  14. The negative of "It is big."
    Answer: It isn't big.
  15. The possessive adjective for "she" is:
    Answer: her

دروس أخرى في Unit 1: Good Morning!