كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 2: What Day Is Today?

Days, Months and Ordinal Numbers · الأيام والشهور والأعداد الترتيبية

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 2: What Day Is Today? · Lesson 1 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (13 سؤالًا) · Questions

  1. The day after Monday is:
    Answer: Tuesday
  2. The day before Friday is:
    Answer: Thursday
  3. The first month of the year is:
    Answer: January
  4. The month after June is:
    Answer: July
  5. The last month of the year is:
    Answer: December
  6. What is the ordinal of "3"?
    Answer: third
  7. What is the ordinal of "1"?
    Answer: first
  8. What is the ordinal of "2"?
    Answer: second
  9. What is the ordinal of "12"?
    Answer: twelfth
  10. What is the ordinal of "20"?
    Answer: twentieth
  11. How do you write 45 in words?
    Answer: forty-five
  12. How do you write 100 in words?
    Answer: one hundred
  13. "September" is the ____ month of the year.
    Answer: ninth

دروس أخرى في Unit 2: What Day Is Today?