كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 15: Today's News · أخبار اليوم

Unit 15 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 15: Today's News · أخبار اليوم · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 15 Vocabulary: News Stories · المفردات: القصص الإخبارية، Grammar: Past Progressive, When, Adverbs of Degree & Could/Was Able To · القواعد: الماضي المستمر وظروف الدرجة، Reading & Writing: Age Means Nothing · القراءة والكتابة: العمر لا يعني شيئًا.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. Percy was ____ from the zoo because of his improper language.
    Answer: fired
  2. Robert didn't panic. He kept his ____.
    Answer: cool
  3. The grandfather had to ____ the anaconda and get control of it.
    Answer: overpower
  4. What ____ you doing at 8 o'clock last night?
    Answer: were
  5. Mr. Smith ____ the lawn when the guests arrived.
    Answer: was mowing
  6. The thief was stealing the car when the police ____ him.
    Answer: arrested
  7. The workers ____ the building when the elevator stopped.
    Answer: were leaving
  8. Ali's test was ____ perfect: 100%.
    Answer: absolutely
  9. Tom was ____ able to pass. He got exactly 60%.
    Answer: just
  10. The students did ____ well. (fairly well)
    Answer: quite
  11. After a long trip he is ____ exhausted.
    Answer: completely
  12. Firefighters ____ save everyone from the burning building yesterday.
    Answer: were able to
  13. When she was a child, she ____ swim very well.
    Answer: could
  14. In "Age Means Nothing", the father said, "My children were in there. I wasn't going to ____."
    Answer: let go
  15. Some minutes later, the father couldn't believe his eyes because ____.
    Answer: his two kids were coming toward him

دروس أخرى في Unit 15: Today's News · أخبار اليوم