كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 3: What’s That?

Unit 3 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 3: What’s That? · Lesson 4 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (15 سؤالًا) · Questions

  1. Where can you see old things like dinosaur skeletons?
    Answer: museum
  2. ____ is my pen. (near, singular)
    Answer: This
  3. It's ____ apple.
    Answer: an
  4. You use it to take photos:
    Answer: camera
  5. ____ is a museum over there. (far, singular)
    Answer: That
  6. It's ____ egg.
    Answer: an
  7. You use it to open a door:
    Answer: key
  8. "What are those?" – "____"
    Answer: They're fossils.
  9. We use "an" before words that start with:
    Answer: a vowel sound
  10. A person who shows tourists around a museum:
    Answer: guide
  11. The plural of "this" is:
    Answer: these
  12. The negative imperative of "Touch it." is:
    Answer: Don't touch it.
  13. The remains of an old animal or plant in rock:
    Answer: fossil
  14. ____ dinosaur is enormous! (far, singular)
    Answer: That
  15. Choose the correct sentence:
    Answer: Please be quiet in the museum.

دروس أخرى في Unit 3: What’s That?