كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 4: Favorite Pastimes · الهوايات المفضلة

Unit 4 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 4: Favorite Pastimes · الهوايات المفضلة · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 4 Vocabulary & Functions · مفردات ووظائف لغوية، Grammar: How Often, Adverbs of Frequency, Know How To, Gerunds & Infinitives · القواعد: التكرار والمصدر وصيغة ing، Reading & Conversation: Sky HIGH! · القراءة والمحادثة: عاليًا في السماء.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. My favorite ____ is reading.
    Answer: pastime
  2. They ____ with friends in the food court.
    Answer: hang out
  3. "How often do you play tennis?" – "____"
    Answer: Once a week.
  4. Choose the correct sentence:
    Answer: She never eats fast food.
  5. I ____ late for school. I always arrive early.
    Answer: am never
  6. "Can you play chess?" – "No, I don't know how ____ chess."
    Answer: to play
  7. He spends his free time ____ out at the gym.
    Answer: working
  8. Do you feel like ____ TV?
    Answer: watching
  9. We want ____ the museum this weekend.
    Answer: to visit
  10. I enjoy ____ and painting pictures.
    Answer: drawing
  11. ____ football is a lot of fun.
    Answer: Playing
  12. What percentage of young Saudi Internet users participate in social networks?
    Answer: 94.5%
  13. Radio-controlled airplanes fly like ____.
    Answer: real aircraft
  14. At aeromodelling competitions, fliers usually do ____.
    Answer: launchings, landings and maneuvers in the air
  15. Rick says his hobby is "really very safe." He flies ____.
    Answer: model airplanes

دروس أخرى في Unit 4: Favorite Pastimes · الهوايات المفضلة