كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 8: What's Wrong? · ما المشكلة؟

Unit 8 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 8: What's Wrong? · ما المشكلة؟ · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 8 Vocabulary: Illnesses & Parts of the Body · المفردات: الأمراض وأعضاء الجسم، Grammar: Should/Shouldn't, When-Clauses & Pronouns · القواعد: should والجمل الزمنية بـ when والضمائر، Reading & Writing: Colds and the Flu · القراءة والكتابة: الزكام والإنفلونزا.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. Sam has a cold. His symptoms are sneezing and ____.
    Answer: watery eyes
  2. "Doctor, I feel sick. I have a high temperature." – "I think you have the ____."
    Answer: flu
  3. The doctor gave him a ____ for some medicine.
    Answer: prescription
  4. You have the flu. You ____ stay in bed and rest.
    Answer: should
  5. We're very tired. – You ____ take a rest.
    Answer: should
  6. You ____ go swimming with an earache.
    Answer: shouldn't
  7. "How do you feel ____ you don't sleep well?" – "I feel tired."
    Answer: when
  8. ____ I exercise, I usually drink a lot of water.
    Answer: When
  9. Mariam has a stomachache. ____ shouldn't eat anything right now.
    Answer: She
  10. Everyone in my class caught the virus. I caught ____ too.
    Answer: it
  11. Is this your book? – Yes, it's ____.
    Answer: mine
  12. I didn't wear ____ jacket.
    Answer: my
  13. According to the reading, why can't medicines cure the cold?
    Answer: Colds are caused by viruses that the body's defense mechanisms need to fight.
  14. People can pick up viruses by touching ____.
    Answer: everyday objects like doorknobs and keyboards
  15. The flu is more serious than a cold because ____.
    Answer: it can cause pneumonia and kill its victims

دروس أخرى في Unit 8: What's Wrong? · ما المشكلة؟