كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 1: Good Morning!

Verb be: am, is, are · فعل الكينونة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 1: Good Morning! · Lesson 2 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ a student.
    Answer: am
  2. She ____ my sister.
    Answer: is
  3. They ____ my classmates.
    Answer: are
  4. We ____ from Saudi Arabia.
    Answer: are
  5. He ____ a teacher.
    Answer: is
  6. You ____ my best friend.
    Answer: are
  7. "I am" =
    Answer: I'm
  8. "She is" =
    Answer: She's
  9. "They are" =
    Answer: They're
  10. Choose the correct question:
    Answer: Are you a student?
  11. "Is he your brother?" – "Yes, ____."
    Answer: he is
  12. The negative of "It is big."
    Answer: It isn't big.

دروس أخرى في Unit 1: Good Morning!