كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 2: What Day Is Today?

Unit 2 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 2: What Day Is Today? · Lesson 4 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (15 سؤالًا) · Questions

  1. The day after Monday is:
    Answer: Tuesday
  2. "____ old are you?" – "I'm 13."
    Answer: How
  3. My birthday is ____ May.
    Answer: in
  4. The first month of the year is:
    Answer: January
  5. "____ day is today?" – "It's Sunday."
    Answer: What
  6. We have a holiday ____ December 2nd.
    Answer: on
  7. What is the ordinal of "3"?
    Answer: third
  8. "When is the party?" – "____"
    Answer: On Thursday.
  9. We use "on" with:
    Answer: days and dates
  10. What is the ordinal of "12"?
    Answer: twelfth
  11. "How old are they?" – "____"
    Answer: They're ten.
  12. We are brothers. This is ____ house.
    Answer: our
  13. How do you write 100 in words?
    Answer: one hundred
  14. "What" asks about:
    Answer: things or information
  15. The possessive adjective for "we" is:
    Answer: our

دروس أخرى في Unit 2: What Day Is Today?