كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 7: What Happened? · ماذا حدث؟

Unit 7 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 7: What Happened? · ماذا حدث؟ · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 7 Vocabulary: Accidents & Feelings · المفردات: الحوادث والمشاعر، Grammar: There Was/Were, Ago, Indefinite Pronouns, Because/So & So/Neither · القواعد، Reading & Writing: So You Want to Be COOL · القراءة والكتابة: هل تريد أن تكون رائعًا؟.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. The person who saw the accident is a ____.
    Answer: witness
  2. The car driver doesn't have any car ____.
    Answer: insurance
  3. I have a test tomorrow, so I'm ____.
    Answer: worried
  4. There ____ a traffic light at the intersection. That's why there were accidents.
    Answer: wasn't
  5. There ____ many people in the street at the time.
    Answer: weren't
  6. I last read a good book two weeks ____.
    Answer: ago
  7. Why are you angry? I did ____ wrong.
    Answer: nothing
  8. I'm surprised ____ heard the loud crash.
    Answer: no one
  9. He doesn't have car insurance, ____ he is extremely worried.
    Answer: so
  10. Ahmed fell off his bike ____ he was riding too fast.
    Answer: because
  11. A: "I don't have a driver's license." B: "____"
    Answer: Neither do I.
  12. A: "I'm not tired right now." B: "____"
    Answer: Neither am I.
  13. According to "So You Want to Be COOL", if you want to meet someone, ____.
    Answer: go ahead and introduce yourself
  14. Which is NOT advice from the magazine?
    Answer: Try to be someone else.
  15. A: "Why are you so worried?" B: "____ I broke the washing machine."
    Answer: The thing is,

دروس أخرى في Unit 7: What Happened? · ماذا حدث؟